Bouwfysica

aug 17, 2017

Specialist akoestiekWie zijn wij

Buro Bouwfysica BV is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Kernwoorden in onze missie als adviesbureau zijn deskundig, klantgericht en onafhankelijk. Onze opdrachtgevers herkennen dit en geven ons het vertrouwen om hun belangen te behartigen. Zo werken wij momenteel aan diverse nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten door heel Nederland in segmenten woningbouw, onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, winkels en leisure. Door de toename aan opdrachten is ons team, dat op dit moment uit circa 10 ingenieurs bestaat, ruimte voor nieuw talent dat met ons mee wilt groeien.

 

Wie zoeken wij

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gedreven en enthousiaste Specialist akoestiek (32 tot 40 uur per week)

met de volgende competenties

 • Liefde voor het vak
 • Nauwkeurig
 • Communicatief
 • Teamspeler

Wij zijn op zoek naar een specialist met specifieke interesse op het gebied van akoestiek. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring opgedaan bij een gespecialiseerd adviesbureau. Je hebt een technische op leiding afgerond op HBO of universitair niveau. Ook als je binnenkort afstudeert komen we graag met je in contact. Wie je bent en wat je wilt is voor ons belangrijker dan je recente werkervaring.

Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse bestaan de taken uit het uitvoeren van specialistische berekeningen op het gebied van geluidwering, geluidisolatie, installatiegeluid en ruimteakoestiek. Vanuit een gedegen inhoudelijke basis ontwikkel je je specialisme.

 

Waarom Buro Bouwfysica

Werken bij Buro Bouwfysica combineert de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een kleine organisatie met de ervaring en deskundigheid van een groot bureau, je werkt samen met adviseurs en specialisten voor wie je sparringpartner bent. Je krijgt de ruimte om zelfstandig je eigen netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je snel en groeit mee met de organisatie. De arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw situatie.

 

Contact

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Hardlooper (06 11 641 642). Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op info@burobouwfysica.nl.

Onderwijs

 • Post-hbo opleidingen Bouwfysica, Bouwbesluitdeskundige en Milieugeluid

  Wil je je kennis vergroten op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, geluidbeheersing en...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar de akoestiek in restaurants

  Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Technische universiteit Eindhoven. Met mijn...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar het comfort binnen het gebouw

  Onderzoeksopzet Afgelopen half jaar heb ik onderzoek gedaan naar het comfort binnen het gebouw...

  > lees verder

Innovaties

 • Energie Vademecum nu ook te downloaden van Klimapedia

  Sinds 27 november is het Energie Vademecum niet alleen online te gebruiken, maar is het ook als...

  > lees verder
 • Energie uit groendak: Plant-E

  Energie uit groendak: Plant-E. Met het project PlantPower aan de Universiteit van...

  > lees verder
 • SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand

  SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand. Het toenemend aantal eisen voor onder andere...

  > lees verder