Bouwfysica

aug 17, 2017

Projectleider bouwfysicaWie zijn wij

Buro Bouwfysica BV is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van akoestiek, bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. Kernwoorden in onze missie als adviesbureau zijn deskundig, klantgericht en onafhankelijk. Onze opdrachtgevers herkennen dit en geven ons het vertrouwen om hun belangen te behartigen. Zo werken wij momenteel aan diverse nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten door heel Nederland in segmenten woningbouw, onderwijs, gezondheidszorg, kantoren, winkels en leisure. Door de toename aan opdrachten is ons team, dat op dit moment uit circa 10 ingenieurs bestaat, toe aan uitbreiding met een projectleider bouwfysica die bij ons zijn/haar vleugels wilt uitslaan.

 

Wie zoeken wij

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gedreven en enthousiaste Projectleider bouwfysica (32 tot 40 uur per week)

met de volgende competenties

 • Klantgericht
 • Ondernemend
 • Liefde voor het vak
 • Communicatief
 • Teamspeler

Onze voorkeur gaat uit naar een projectleider met 3-5 jaar ervaring in het vakgebied en een technische opleiding op HBO of universitair niveau. Kennis en ervaring op het gebied van brandveiligheid en/of akoestiek is een pré. Wie je bent en wat je wilt is voor ons belangrijker dan je recente werkervaring.

Als projectleider bouwfysica ben je het intermediair tussen klant en de technische specialisten. Je organiseert je eigen projecten en levert afhankelijk van je kennis en ervaring zelf een bijdrage in het uitvoeren van specialistische berekeningen in de breedte van het werkveld (akoestiek, energie, brand, duurzaamheid). Vanuit een gedegen inhoudelijke basis en je focus op klanttevredenheid groeit je klantenkring mee.

 

Waarom Buro Bouwfysica

Werken bij Buro Bouwfysica combineert de flexibiliteit en korte communicatielijnen van een kleine organisatie met de ervaring en deskundigheid van een groot bureau, je werkt samen met adviseurs en specialisten voor wie je sparringpartner bent. Je krijgt de ruimte om zelfstandig je eigen netwerk uit te breiden. Je ontwikkelt je snel en groeit mee met de organisatie. De arbeidsvoorwaarden worden afgestemd op jouw situatie.

 

Contact

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Hardlooper (06 11 641 642). Je sollicitatiebrief en CV ontvangen we graag op info@burobouwfysica.nl.

Onderwijs

 • Post-hbo opleidingen Bouwfysica, Bouwbesluitdeskundige en Milieugeluid

  Wil je je kennis vergroten op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, geluidbeheersing en...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar de akoestiek in restaurants

  Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Technische universiteit Eindhoven. Met mijn...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar het comfort binnen het gebouw

  Onderzoeksopzet Afgelopen half jaar heb ik onderzoek gedaan naar het comfort binnen het gebouw...

  > lees verder

Innovaties

 • Energie Vademecum nu ook te downloaden van Klimapedia

  Sinds 27 november is het Energie Vademecum niet alleen online te gebruiken, maar is het ook als...

  > lees verder
 • Energie uit groendak: Plant-E

  Energie uit groendak: Plant-E. Met het project PlantPower aan de Universiteit van...

  > lees verder
 • SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand

  SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand. Het toenemend aantal eisen voor onder andere...

  > lees verder