Bouwfysica

jun 7, 2017

DGMR zoekt Starter BouwfysicaElke oplossing moet een verbetering zijn, vinden wij. Daar helpen we niet alleen onze opdrachtgevers, maar de samenleving mee. Wij doen onze uiterste best voor een duurzame, veilige en gezonde woon- en werkomgeving. Neem onze duurzame oplossingen met voldoende daglicht, een laag energiegebruik en een prettige akoestiek in New Babylon in Den Haag, het Timmerhuis in Rotterdam of het Rijksmuseum in Amsterdam. Gewaardeerd advies in veelzijdige en spraakmakende projecten. Voor versterking van ons team zoeken we een: 

Startend Specialist Bouwfysica

Den Haag, 32-40 uur per week

We zoeken een specialist bouwfysica en akoestiek, enige ervaring op de bouwplaats is een pre. Iemand vol van energie die staat te springen om tot in detail aan de slag te gaan. 

De baan

Bouwfysica beslaat een breed gebied, van daglicht en energie tot ventilatie en akoestiek. Jouw taak wordt om aan de slag te gaan met diverse computersimulatiemodellen. Om zo samen met ervaren collega’s ingewikkelde bouwfysische problemen te modelleren, te analyseren en creatief maar praktisch op te lossen. Daarnaast ga je ook regelmatig naar buiten om bijvoorbeeld (geluid)metingen te verrichten. Jouw projecten bestaan uit een mix van grote projecten waaraan je in teamverband werkt, en kleinere projecten die je zelfstandig oppakt. 

Jij

Je hebt een relevante opleiding afgerond (HBO of TU Bouwkunde, Civiel, Climate & Management, Natuurkunde, Werktuigbouw o.g.). Je hebt affiniteit met zowel bouwkunde als installatietechniek en een uitstekend analytisch vermogen. Je kunt nauwkeurig werken en hebt bij voorkeur enige bouwfysische ervaring, maar dat is geen vereiste. Verdere training krijg je “on the job” of met gerichte cursussen.

Wij

Wij bieden een uitdagende baan in de bouwfysica met veel ontwikkelingsmogelijkheden en uitdagende projecten. Een werkplek waar je je snel thuis voelt in het dynamische centrum van Den Haag en waar ruimte is voor eigen initiatieven. Tijdens je carrière bij DGMR werk je met een mentor intensief aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. Dit doen we via onze eigen DGMR Academie, maar ook met externe trainingen, workshops en learning on the job. Uiteraard kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een prima salaris. 

Interesse

Solliciteer dan direct via onze website! Heb je vragen? Neem dan contact op met Charlotte Kujawski, Personeelszaken, via solliciteren@dgmr.nl of 088 3467 561. Op onze website vind je nog meer informatie over DGMR en bouwfysica.

De indieningstermijn loopt van 6 tot 28 juni 2017.

Onderwijs

 • Post-hbo opleidingen Bouwfysica, Bouwbesluitdeskundige en Milieugeluid

  Wil je je kennis vergroten op het gebied van bouwfysica, bouwregelgeving, geluidbeheersing en...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar de akoestiek in restaurants

  Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Technische universiteit Eindhoven. Met mijn...

  > lees verder
 • Afstudeeronderzoek naar het comfort binnen het gebouw

  Onderzoeksopzet Afgelopen half jaar heb ik onderzoek gedaan naar het comfort binnen het gebouw...

  > lees verder

Innovaties

 • Energie Vademecum nu ook te downloaden van Klimapedia

  Sinds 27 november is het Energie Vademecum niet alleen online te gebruiken, maar is het ook als...

  > lees verder
 • Energie uit groendak: Plant-E

  Energie uit groendak: Plant-E. Met het project PlantPower aan de Universiteit van...

  > lees verder
 • SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand

  SBRCUR ontwikkelt rekentool warmteweerstand. Het toenemend aantal eisen voor onder andere...

  > lees verder